Du befinder dig her: Arbejde med indhold > Test > Spørgsmålstyper > Finde par

Find par

I find par-spørgsmål får deltagerne vist to lister, og de bliver bedt om at finde de par, der hører sammen. Deltagerne skal identificere relationen mellem elementerne på den første liste og et element på den anden liste. På billedet herunder bliver deltagerne bedt om at trække en frugt og slippe den på de tilsvarende blade.

Elementerne kan være almindelig tekst eller billeder. Find par-spørgsmål har træk og slip-funktionalitet. Ved træk og slip-funktionalitet klikker du på et virtuelt objekt og trækker det til en anden placering eller til et andet virtuelt objekt.

ClosedAnvendelsesmuligheder
Closed Strukturen af find par-spørgsmål

Sådan gør du

ClosedTilføje find par-spørgsmål
ClosedRedigere find par-spørgsmål
ClosedSlette find par-spørgsmål